Home » Huurwoningen Eindhoven » Tussenwoning Kreeftstraat Eindhoven

Tussenwoning Kreeftstraat Eindhoven

Deze tussenwoning is gelegen op een leuke locatie in een gezellige, kindvriendelijke straat nabij de Philips-campus, winkelcentrum en het Genneperpark. Op de begane grond kunt u de woonkamer, keuken, serre, bijkeuken, toilet en badkamer bereiken. Op de eerste verdieping zijn meerdere vaste kasten, twee slaapkamers en het luik naar de bergzolder die te bereiken is via een vlizotrap te vinden. De diepe achtertuin is verhard en voorzien van kiezels.

Inhoud: 360 m3
Woonoppervlakte: 87 m2
Perceeloppervlakte: 178 m2
Aanvaarding: In overleg

Begane grond:

Entree:
U komt de woning binnen via de overdekte voordeur met karakteristieke glas-in-loodramen boven in het deurkozijn. In de hal kunt u de meterkast en trap opgang naar de eerste verdieping vinden. Vanuit de hal kunt u de woonkamer bereiken.

Woonkamer:
De woonkamer geniet van veel natuurlijk licht door de grote raampartij aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer, airco-installatie en spuitwerk wanden. Vanuit de woonkamer kunt u de keuken en serre bereiken.

Keuken:
Deze eenvoudige keuken beschikt over onderkasten in lichte kleurstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, achterwand, spoelbak, trapkast en RVS aanrechtblad. De keuken verschaft u de toegang tot de serre en bijkeuken.

Serre:
De serre geniet van veel natuurlijk licht door de grote raampartij die u een vrij uitzicht geeft over de achtertuin. Ook zorgen de doorzichtige golfplaten voor het nodige extra licht.

Bijkeuken:
In de praktische bijkeuken kunt u de aansluiting voor de witgoedapparatuur vinden. Hier is eveneens de c.v.-installatie (Bosch HRC, 2009) gesitueerd. Vanuit de bijkeuken kunt u de toiletruimte, badkamer en achtertuin bereiken.

Toiletruimte:
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet en wandradiator.

BADKAMER
De gedeeltelijk betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wandradiator.

Eerste verdieping:

Overloop:
De overloop op de eerste verdieping verschaft u de toegang tot meerdere vaste kasten en twee slaapkamers. Doormiddel van een luik kunt u via de vlizotrap de bergzolder bereiken. Door het Velux dakraam geniet de overloop van veel natuurlijk licht.

Slaapkamers:
Slaapkamer I: de eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en strekt zich over de volle breedte van de woning. De slaapkamer is dan ook met een afmeting van ca. 15 m2 zeker niet klein te noemen.
Slaapkamer II: deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een dakkapel. Deze slaapkamer meet ca. 10 m2.

De overloop en de twee slaapkamers beschikken over een zeilvloer.

Exterieur:

Achtertuin:
De diepe achtertuin beschikt over een twee houten bergingen, plantenbordes zonder beplanting, tuinverlichting, terras en achterom. De achtertuin biedt vele mogelijkheden om in te richten en om een riant terras te realiseren.

Berging I:
De eerste houten berging is tegen de woning aan gebouwd en voorzien van elektra. De berging is ca. 9 m2.

Berging II:
De tweede houten berging is gelegen achter in de tuin, hier kunt u uw fietsen of tuingereedschap stallen. Deze berging meet ca. 7 m2.

 

Huurprijs 800,-

Huurtoeslag niet mogelijk

 

Voor meer informatie of bezichtiging, Vul onderstaand formulier in.

 

 

 

Bekijk ook het aanbod van onze partner.