Home » Huurwoningen Eindhoven » Huurwoning Karel de grotelaan Eindhoven

Huurwoning Karel de grotelaan Eindhoven

Ben jij als starter op zoek naar een leuk appartement? Niet ver van het centrum en met voldoende leefruimte? Dit driekamerappartement is gelegen op de tweede verdieping van een gunstig gelegen appartementencomplex.

Binnenshuis treffen we een lichte woonkamer met haard, studeerkamer, prima keuken en badkamer en 2 slaapkamers (3 mogelijk). Tevens heb je de beschikking over 2 balkons waardoor je altijd een plekje in de zon of juist in de schaduw hebt. Ook beschik je over een berging in het souterrain.

Zie jij jezelf hier al wonen? Plan dan gauw een bezichtiging in!

Indeling
Boven op de tweede verdieping stappen we de woning binnen en komen terecht in de ruime hal welke toegang geeft tot meerdere ruimtes van het appartement.

Woonkamer
We lopen door naar de woonkamer welke gelijk een glimlach op je gezicht tovert. Wat een fijne ruimte, lekker licht en toch knus en gezellig, mede dankzij de haard. Het geheel is afgewerkt met laminaatvloer, witte wanden en een vaste inbouwkast.

Studeerkamer
De naastgelegen studeerkamer staat in open verbinding met de woonkamer en biedt de ideale mogelijkheid om een thuiswerkplek te creëren. De ruimte is voorzien van een eigen balkon en eventueel in te delen als extra slaapkamer.

Keuken
Vanuit de hal betreden we de dichte keuken welke is geplaatst in rechte opstelling. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer en witte wandtegels. Hier beschik je over een keukenblok voorzien van 5-pits gastoestel met afzuigkap, gootsteen met mengkraan en wasmachine aansluiting.

De keuken is voorzien van loopdeur welke toegang geeft tot het grootste balkon.

Badkamer
De badkamer is gelegen tussen de keuken en de slaapkamer. De badkamer is volledig betegeld in lichte kleurstelling. Het geheel is voorzien van onder meer een wastafelmeubel met spiegel, radiator en een douche. Het toilet is separaat op de hal gelegen.

Slaapkamer
Het appartement heeft twee prima slaapkamers. In de kleinste kamer is tevens de cv-opstelling. Deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en lichte wanden. De masterbedroom is ruim van formaat en biedt toegang tot het grote balkon. Ook deze kamer is voorzien van laminaat, lichte wanden en een vaste inbouwkast. Tevens zijn de kamers voorzien van rechte gevels waardoor de ruimte optimaal wordt benut.

Balkon
Met twee balkons heb je altijd keuze tussen zon en schaduw. De balkons zijn namelijk elk aan een andere zijde van het appartement gelegen. Zet er een leuk zitje neer en geniet van de frisse lucht.

Op de begane grond heb je in het souterrain de beschikking tot een eigen berging waar je bijvoorbeeld je fiets in kunt stallen of andere spullen.

 

Huurprijs € 720,- excl G/W/E

 

 

Voor het plannen van een bezichtiging, Vul onderstaand formulier in.

 

Bekijk ook het aanbod van onze partner.