Home » Huurwoningen Eindhoven » Huurwoning De Koppele Eindhoven

Huurwoning De Koppele Eindhoven

Entree/hal
Binnenkomst via de centrale hal op de begane grond waar je tevens toegang hebt tot de eigen berging. Vervolgens brengt de lift of het trappenhuis je naar de gewenste etage.

Eenmaal boven betreden we de woning middels de entree, met de unit intercominstallatie en toegang tot de woonkamer, slaapkamers, separate toiletruimte, badkamer en de keuken.

Wonen
Kom verder naar de ruime woonkamer, die aangenaam verlicht wordt door de grote raampartijen. Dit ruimtelijke effect wordt versterkt door de neutrale afwerking met een lichte laminaatvloer en wit gestucte wanden. De mooie glazen tussendeur is een ware eye-catcher! Aan de voorzijde van de woonkamer is met een kleine aanpassing een extra slaapkamer-/eetkamer te realiseren. Ten slotte verleent de loopdeur toegang tot het balkon.

Koken
In de gesloten keuken zie je het keukenblok geplaatst in een hoekopstelling met voldoende kasten en lades. Dankzij de lichte keukenfronten en het donkere werkblad oogt de ruimte fris en tijdloos. De diverse inbouwapparatuur gaan jou ondersteunen bij het bereiden van de lekkerste maaltijden.

Achter de keuken tref je een praktische bijkeuken/wasruimte. Hier is naast de witgoedaansluiting ruimte voor bijvoorbeeld het opbergen van de voorraad.

Slapen
De woning telt twee slaapkamers die je volledig in kunt richten naar eigen smaak. De kamer zijn aangenaam verlicht en netjes afgewerkt als in dezelfde stijl als de rest van het appartement. Eveneens heb je vanuit de achterste slaapkamer toegang tot het balkon.

Douchen
De badkamer bereik je via de hal en is een eenvoudige ruimte om even tot rust te komen na een lange werkdag. De ruimte is grotendeels betegeld en voorzien van een douche en in het wastafelmeubel kun je de toiletspullen wegzetten.

Naast de badkamer is de separate toiletruimte, met hangtoilet en fonteintje, gerealiseerd.

Balkon
Fijne toevoeging aan het appartement is het ruime balkon gelegen over de gehele breedte. Dankzij de prettige ligging op het westen geniet je hier volop van de middag én avondzon! Plaats een relaxed zitje, fleur het op met kleurrijke bloemen/planten en het woonplezier kan beginnen.

 

Huurprijs € 875,- excl G/W/E

 

Voor het plannen van een bezichtiging, gebruik onderstaand formulier.

 

Bekijk ook het aanbod bij onze partner.