Home » Appartement Boulevard Heuvelink Arnhem

Appartement Boulevard Heuvelink Arnhem

Geheel in stijl gerenoveerde benedenwoning met veel bijzondere en authentieke elementen en speelse indeling. De woning heeft aan de achterzijde een ruime aangelegde tuin op het zuiden (224m²). Aan de voorzijde heeft de woning een eigen parkeerplaats, deze wordt gedoogd door de gemeente Arnhem. Tevens is er een parkeervergunning aan te vragen en zijn er ruim voldoende gratis parkeer mogelijkheden in de omgeving.

Voor huur:

  • Per direct beschikbaar;
  • Minimaal 12 maanden;
  • Huurprijs € 1.450,- per maand (gestoffeerd, exclusief kosten gas/water/elektra)
  • Borg € 1.450,- (eventueel extra zekerheden);
  • Verhuur op basis van gunning verhuurder.

Indeling:

Begane grond: Entree met vestibule en hal (originele geëtst glas in tussendeuren) en marmeren vloer, net toilet. Ruime kamer (circa 40m²) met vissengraat parketvloer en originele ornamenten plafonds, voorgevel met binnenluiken, keuken (circa 7m²) in stijl van de woning met diverse inbouwapparatuur (koelkast, gaskookplaat, rvs afzuigkap, hete lucht oven en vaatwasser) en granieten aanrecht. Via de keuken is de achtertuin bereikbaar.
Via de hal is een kleine trap naar beneden naar een sfeervolle slaapkamer (12,5m²) met vaste kast. Aan de achterzijde van de slaapkamer is de moderne badkamer (7m²) toegankelijk. Deze is voorzien van ligbad, ruime inloopdouche en wastafel.

De fraai aangelegde tuin is toegankelijk via de badkamer en de keuken. In de achtertuin is een ruime schuur/werkplaats (30m²) met elektra aanwezig. De tuin is tevens bereikbaar via een achterom (steeg met afsluitbare deur).

1e verdieping: Slaapkamer (24m²) met wastafel.

Tussenverdieping: Dienstbodekamertje (6,5m²) met bedstedekast.

Zolder: Zolderberging (36m²) mvia vaste trap bereikbaar.

Het betreft een zeer ruime benedenwoning met veel (slaap)kamers. Door zijn speelse indeling is het een uniek huis in zijn soort.

 

Voor meer info of bezichtiging, vul onderstaand formulier in.

 

 

Bekijk ook het aanbod van onze partner.